Ett väl avvägt livJag har försökt dela dagens timmar lika mellan att läsa Gårdagens ö, sätta potatis och spela orgel. Nu har jag haft paus från potatisen ett tag, druckit kaffe och trampat igång orgeln i garaget. Nu försöker jag få fason på "American Wheeze" av 16 horsepower, som synes på bilden ovan. Det är ett så fantastiskt ljud, det som en riktig tramporgel genererar, det är nästan för mäktigt, man går lätt in i det och tappar tid och rum. Han använder ett dragspel av något slag i originalet, som en låda med knappar. Kolla gärna på youtube när han spelar den live, jag har länkat till den. Nu börjar jag bli sugen på att hacka i jorden igen så nu tar mina fysiska timmar vid. Potatissättardags i solskenet bakom huset.
Kropp och själ, kropp och själ.

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack för ditt stöd påsen. Jag kan dock inte hjälpa att bli upprörd när någon är så pass självgod att man fäller ett smakomdöme på en 200 år gammal sonett med frasen "det här håller inte".

Dina läsare fascinerar mig dagligen. Jag vet inte hur du lockat dem men många verkar ha en modeblogg. Mycket bra info om Jackie K. Jag hade ingen aning om hennes kulturella kapital.

2009-04-29 @ 22:59:12
Postat av: Miscela

SV: Håller med dig om att straff ska vara konsekventa. Om jag hade vetat att domaren var jävig när jag skrev inlägget hade jag nog inte blivit lika arg. Båda sidor kommer dock att överklaga till högsta instans och detta kommer ta flera år. Då har tekniken redan sprungit iväg från oss men det ska bli spännande att se om det blir en friande eller fällande dom. Allt handlar om pengar som du säger.

2009-05-02 @ 08:54:43
URL: http://miscela@live.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0