Konichiwa, emo-generationen

Fler inlägg gällande B&J premieras på bloggesses startsida. Jag som åker kollektivt försöker istället minska fetman bland mina medmänniskor för att bättre få plats på spårvagnen. Mina medmänniskors matvanor är även viktig för mig då vårdköerna blir kortare ju färre som äter Ben & Jerrys skitglass. Om folk sedan vill stoppa sig fulla med kemikalier tills de får självlysande ögon så är det mig likgiltigt i övrigt.

Det gick en fantastisk dokumentär för någon vecka sedan om bland annat ftalater, som förekommer i skrämmande stor utsträckning i nya kläder, smink, hudkräm och annat som emo-generationen envisas med att vara besatta av. Lagstiftarna inom EU ligger som vanligt miltals efter och svensk lagstiftning är som vanligt slapp som en ****-**** i munnen på ******** **************. Danmark ligger som alltid långt före. Heil to the förbud mot Kellogs, Danmark! Starkt jobbat. Vi i Sverige har istället full frihet att pumpa våra barn fulla med överdoser av tillsatta vitaminer och annan skit som slår ut kroppens reningsorgan för att sedan pissas ut i åar och hav för att där förstöra allt vad som finns kvar av det naturliga ekosystemet.

De goda nyheterna är att emo-generationen förmodligen har förstört sina reproduktiva organ såpass att det aldrig kommer att finnas några emo-föräldrar. Ftalaterna går nämligen hårt åt sådana GREJOR.

Men så länge folk orkar sitta igenom en reklampaus men inte orkar kolla upp fakta om produkter på egen hand så lär det fortsätta att säljas Milda, Kesella, Ben & Jerrys, GB Glace, Marabou-choklad, nya kläder, smink, bröd från Pågen "frukt"- joggi från Arla, buljong från Knorr och saker som har "med smak av" skrivit på paketen.

Nej, om ni ungdomar vill ha glädje av kemikalier på bekostnad av er hälsa: Gå ned till den stissiga killen på hörnet och fråga vad han har. Det är billigare än kläder och smink, gör dig smal fortare än Lätta och du kommer förmodligen inte behöva använda preventivmedel efter ett par år, förutom mot sjukdomar om du fortfarande har någon sexlust kvar. Glad, smal, pigg precis som i reklamerna och i modemagasinen och sedan sjuk, trött, död, precis som om du äter den skit som du idag pumpar i dig. Om du är orolig för polisen (det bör du vara) så gå till din läkare och säg att du är bipolär så får du snarlika preparat fast helt lagligt och med samma fantastiska slitage på njurar, lever och andra organ som du inte ens visste att du hade. Ingenting motiverar ett seriöst drogberoende som lite psykisk ohälsa.

För övrigt så såg jag på nyheterna eller vad det var, om reklam för politiker och politiska partier i tv, något som inte tidigare varit tillåtet i Sverige. En lag som slamkryparna utan ryggrad på tv4 kommit fram till att de kan kringgå då de sänder digitalt. Man ska ju självklart ta varje chans att göra moraliskt korrupta saker om det finns kryphål i lagen, det är ju sådant som företag lever på, verkar det som. Tv4 är som tonåringarna som köper nya versioner av gamla droger på nätet som tullen inte hunnit sätta stopp för än. Jag önskar att Gud fortfarande var vid liv så att han kunde skicka dem i evig skärseld.

Den Svenska, dumma tv-publiken är såklart redo för detta. Efter att Tv4 gjort grovjobbet med att fördumma en hel nation så kommer alla att klappa i händerna och kikna av skratt när de ser den ena dråpliga, smutskastande, sanningsförvanskande, politiska reklamfilmen efter den andra inför nästa val. Jag kan redan föreställa mig de dumma medhåll som reklamerna kommer att få i fikarummen landet över. Tillräckligt många köpte att moderaterna var det nya "arbetarpartiet" i förra valet, så det finns nog ingen hejd på vad som kan åstadkommas.

Varför inte bara varva djur-bloopers med reklam och sondmata hela svenska befolkningen med melass framför deras dumburkar så att de slipper ställa sig upp någonsin mer? Det borde dra ner kostnaderna för staten avsevärt. Fabrikerna lär ju klara sig med robotar och telefonsvarare som kan ringa varandra och sätta varandra i kö och spela muzak. De pengar som tjänas i landet går automatiskt in på företagens konton och random skitprodukter som ingen använder men som setts i reklam levereras direkt till soffan. En förenkling av systemet som medelsvensson skulle omfamna som det vackraste de sett.

För att bibehålla slitaget på miljön så kan fabrikerna automatiskt bygga enorma jordfräsar som automatiskt plöjer ner allt som är grönt samt sprutar råolja från sprinklers på ryggen. En undervattensmodell som automatiskt spetsar valar är såklart ett måste. Jag har hört att GM och Monzanto redan har byggt prototyper.

Till dem som ansökt om jobb här så finns det ett par vikariat som behöver fyllas. Medtag eget vin (ekologiskt), valfritt intstrument, människoförakt, en spade och sättpotatis. Imorgon är potatissättardagen.

Slutligen: Klipp er inte, skaffa inget jobb, läs en jävla bok.

Kommentarer
Postat av: Jenna

Absolut skulle ju det vara bättre. Dock är jag nöjd med hur jag äter, och tycker att det mesta är okej så länge vi talar om måttliga mängder! :)

2009-04-27 @ 22:27:33
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0