Tyck till

Gå gärna in på tv4 nyhetsmorgons hemsida och förundras över att förhållandevis viktiga frågor knappt debatteras, samtidigt som som namnet på en surikat (apekatt) ger en respons på 1500 inlägg. Det sägs ju att vi flyr de tunga ämnena i kristider, till förmån för trivialiteter. I så fall borde folk se på tv mer på morgonen nu. På svt så kommer det sändas live från någon form av skidtävling runt slottet och Christer Sjögren kommer att gästa programmet. På fyran så kommer två inkompetenta programledare att få det att knyta sig i magen på tittarna i någon timme till. På kanalernas hemsidor kan du chatta med Christer och göra din röst hörd i snusexportfrågan. Vad mer kan man begära. Värdighet?

Kommentarer
Postat av: Friskytten

Håller med dig, men du glömde alla bloggare som skriver om oväsentligheter som fåniga program på TV4, skidtävlingar runt slottet etc.



Men är det så konstigt att man engagerar sig i melodifestival, konstfacksupptåg och taffligheten i hovets video. De problemen är ju hanterbara. Och dessutom gör det inte så mycket om man är oense. Det blir en lagom, till intet förpliktigande upprördhet. Då är det värre att stoppa fingrarna i de getingbon som exempelvis Mellanöstern.



friskytten.blogg.se

2009-03-18 @ 10:19:29
URL: http://friskytten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0