Sexvirtuos i spritfestskantad chockskandal

Som väntat så mals nu rättegången mot den stackars sinnessjuke man som hade ihjäl Engla i nyheterna. Att sveriges befolkning orkar vältra sig i detta mer är något som jag finner så osmakligt att den enda liknelse jag kan uppbringa är engelsk porr. Det enda som har egentligt nyhetsvärde i allt detta är samhällets oförmåga att plocka våldspsykdårarna i tid.

Som allt annat så skulle förmodligen rättsväsendet fungera bättre i privat regi. Pernod eller Coca-Cola skulle kunna köpa upp hela skiten och sedan föbjuda vatten. Den "fria marknaden" har ju dessutom en inbyggd moral som gynnar alla. Allt skulle automatiskt bli rättvist om någon kunde göra pengar på fällda domar och infångade kriminella. Så fungerar nämligen hela världen. Om alla får köpa och sälja vad de vill så kommer några få att bli svinrika och detta gynnar även de sämre lottade exempelvis på så vis att de rika kommer att starta nya företag, köpa skitmycket saker och på så vis skapa fler jobb där de fattiga kan tjäna pengar. Detta kallas brödsmuleteorin. Smulorna från de rikas bord kommer att ätas av de fattiga på golvet. Om de svinrika människorna hade fria händer så skulle de nämligen skapa underbara arbetsplatser med förmåner för de anställda som vi bara kan drömma om. De skulle inte alls betala fattiga för att ligga i vattenpölar så att de själva slipper bli blöta om finskorna. De tre som skulle äga sverige skulle inte alls gå ihop och ge alla anställda kambodjanska löner. De skulle vilja allas bästa, även om det kostade dem lite extra. För sådan är människan i grunden: God.

"Down by law" eller vad den heter gick på tv nyss. Den var riktigt bra, påminde på något vis om Samuel Beckett och hade dessutom Tom Waits i en av huvudrollerna. I en jämförelse med den senaste filmen jag såg, filmatiseringen av Dorian Grays porträtt, så var den gudomlig. Dorian Grays porträtt är en av de bästa böcker jag läst. I den amerikanska filmen så hade de bytt kön på Basil för att undvika alla latenta bögerier, låtit det underbara språket i boken gå obehandlat rakt ut genom käftarna på illiterata amerikanska skådespelare som såklart lät som idioter när de försökte prata hundra år gammal, välformulerad brittiska och som pricken över i och lök på laxen så lyckades de ljussätta hela filmen som en tysk tvättmedelsreklam. Det stod att den var gjord 2005, boken utspelar sig för hundra år sedan men alla skådespelare hade frisyrer och kläder från -85. Skådespelarna fick Helena Bergström att verka duktig och hela historien var helt vanställd. Om jag fick välja mellan att se om filmen eller att ha Maud Olofsson som bästa kompis så skulle jag ta livet av mig. Det krävs amerikansk filmindustri för att förvandla något så vackert till galloperande hästdynga.

Kom ihåg käre läsare, att nästa gång någon nämner Engla så säg helt sonika: "Ja det var ju rätt åt skitungen, barn måste lära sig att respektera vuxna." Sveriges besatthet av inhemska döda barn måste upphöra till varje pris. Det här är ju för i helvetes jävlar inte sunt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0