Corruptissima re publica plurimae leges



Frid, kära läsare. Ni kanske har lagt märke till att vi går mot dystrare tider. Kanske har ni även följt debatten om de föreslagna skärpta reglerna för invandrare. Det märks att vi har en mer berest och internationellt samarbetsvillig regering än tidigare. De verkar ha varit på studiebesök inte bara i Danmark, utan även i Tyskland och Rumänien, fast inte i det här årtiondet. Migrationsminister Tobias Billström tycker att vi ställt för få krav på de som fått medborgarskap i Sverige. Han är i ständig kamp med sina ministerkompisar om vem som ska gå mig, Påsen, mest på nerverna. Precis som de arbetslösa så måste nysvenskarna tuktas, för annars sitter de visst bara hemma och latar sig. Vi behöver inte fler jobb, vi behöver inte ett bättre mottagande av människor, det vi behöver är uppenbarligen en längre, vassare piska. De mest skrattretande förslagen är de som går ut på att invandrare måste genomgå någon form av utbildning och prov för att vi i Sverige har en gemensam värdegrund som ickesvenskar inte delar med oss. Kom till mig, Tobias Billström, så ska vi se vilka som har en gemensam värdegrund!

"Vi har fördömt de invandrarfientliga men sällan gett
seriösa svar på rimliga frågor om vad som kan följa
i invandringens spår."

Nu har ni verkligen visat Sverigedemokraterna var skåpet ska stå. Det är därför Sverigedemokraterna hyllar ert förslag antar jag. Det räcker kanske inte med att säga att man är mot främlingsfientliga partiers åsikter. Om man lägger fram Sverigedemokraternas förslag och kallar dem sina egna så tror jag att man kan förlora ett uns av trovärdighet i framtida debatter. Å andra sidan så kan kravet på att alla invandrare måste gå en kurs i hur det svenska samhället fungerar vara rimligt. Fast det borde omfatta alla svenskar. Jag undrar hur många av sveriges semi-illiterater till urmedborgare skulle klara ett sådant test idag. Vi borde ju rimligtvis också slänga ut alla som inte klarar testet även om de bott här i hundra generationer. Då kan vi snacka om en avfolkning av norrland efter det. Om inte testet handlar om hur man röstar i Idol och hur domarsystemet fungerar i allsvenskan för då är det bara jag som blir utvisad.

Nu när vi för en gångs skull behöver Christer Pettersson så är han död. Låt oss ta tag i piskan, rycka den från hudflängarna, vända den och driva tillbaka Rikskansler Reinfeldt och hans anhang tills de sitter och skakar i bunkern i Rosenbad.

Hav förtröstan kära bloggfränder, Gud och Påsen ser allt och de dömer aldrig milt.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Könsmogen eller inte så är han ju fortfarande ett barn, eller skulle du kalla honom "vuxen" om du såg han på gatan?



Jag anser bara att man är inte lämpad till att bli förälder vid den åldern, oavsett kön.

Sen tror jag inte man kan göra abort efter födseln? men det vore kanske bäst om någon annan tog hand om den stackars ungen!

2009-02-17 @ 19:12:02
URL: http://jessejesse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0