Ruggugglor

Det roligaste med roliga saker som händer, som tingeling och den omåttliga hysterin runt vad man får och inte får göra, är som oftast inte händelserna i sig. Det är dårfinkarna som kryper fram ur sina hål för att tycka till om saken. Jag läste en kommentar på Aftonbladet:

"Många svenska företag satsar i Ryssland och det är en potensiell jättemarknad som står öppen för oss. Tyvärr kommer väl rabiata rysshatare att kullkasta eller i alla fall försvåra denna positiva handel. Vilka idioter det finns!"

En sextiotaggare säger ifrån. Här ska det inte komma någon humor i vägen för vår internationella handel! Man kan ju bara ana vilka konsekvenser detta kommer att få. Ett ryskt företag står i startgroparna för att starta ett samarbete och sedan: NEJ FÖR I HELVETE ÄR DET SVENSKAR? De hade ju en löjlig sketch med i melodifestivalen! Slå back i maskin, avbryt affären!

Det är roligt att äldre människor har lärt sig att använda internet. De har mycket roligare åsikter än tonåringar. De är mycket lättare att provocera än yngre. De har bara sett allsång på skansen de senaste fyrtio åren så de blir djupt indignerade av saker som är vardagsmat för så kallade ungdomar. Dessutom tror jag inte att tillräckligt många sett på rysk tv. Mycket tyder på att hela östeuropa är ett skämt, eller att allt man ser om dem är en parodi. Precis som melodifestivalen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0